Admin Application

Go down

Admin Application

Post by Zerik on Sun May 03, 2015 9:53 pm

First name: Frederik

Last name: Beck

Age: 14

Ingame name: Zerik, men nogle gange putter jeg en titel bag

SteamID: STEAM_0:1:57063714

Hours played DarkRP: Har stort set ikke spillet andet end DarkRP på denne bruger. På denne bruger er der 370timer spillet DarkRP men jeg havde også en anden account der har spillet 300-400timer, men den tilhører nu min bror.

Why should we choose you as admin?: Det startede med jeg havde det rigtig sjovt med min ven og vi mødte nye mennesker at spille med. Jeg så en masse admins der hjalp hvis der rulebreaker for at vi kunne have det sjovt. Grunden til i skal vælge mig som admin er fordi at jeg har fået hjælp af de andre admins til at have det sjovt, så nu vil jeg holde rulebreakers ude for andre "new-comers" så de kan have det sjovt.

Any experience as Admin or Moderator on other servers?: Jeg har engang været staff-medlem på en server ved navn "VH" jeg var prøve-mod i starten og derefter blev rykket til moderator da jeg fik at vide jeg gjorde en god indsats. Jeg blev træt af Garry's Mod og blev derfor demoted. Omkring et halvt år senere får jeg interresen for Garry's Mod igen og finder derefter serveren "LeeLay".

Write 3 paragraphs, describing why you want to be a part of our staff team?:

1: Jeg kan godt lide at holde community rent og jeg kan godt lide at give, derfor jeg vil være admin da jeg tror jeg kan gøre en forskæl i dette community for at lade det gro og få en bedre attitude.

2: Jeg kan være personen der kan tage imod kritik og være åben for nye løsninger. Jeg har lært af mine fejl og jeg har sikkert mange flere. Hvis jeg laver en fejl så lærer jeg af dem.

3: Sidst men ikke mindst. I skal tage mig som admin fordi jeg stoler på mig selv og jeg tror på at jeg kan være en god admin og en god roleplayer!

Tak for at give mig tid  Very Happy

Zerik
Guest


Back to top Go down

Re: Admin Application

Post by ChaosCri on Sun May 03, 2015 10:23 pm

God application, siden jeg har spillet med dig in game, du kan tale engelsk og dansk +1 Fra mig.

ChaosCri

Posts : 6
Join date : 2015-04-27

View user profile

Back to top Go down

Re: Admin Application

Post by 9310Thomas on Mon May 04, 2015 10:41 pm

Hej Frederik

En rigtig god og velformuleret ansøgning. Admins har haft lidt kontakt til dig - frem og tilbage, hvor det virker som du er meget venlig af person.
- Vi vil nu gerne se dig lidt mere på serveren, så vi har lidt mere materiale at arbejde med og derefter tage en endelig afgørelse, vedrørende hvad der skal ske med dig på serveren og din fremtidige status.

9310Thomas
Admin

Posts : 24
Join date : 2015-03-22

View user profile http://r3drp.pixforum.net

Back to top Go down

Re: Admin Application

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum