Ansøgning som Admin ?

Go down

Ansøgning som Admin ?

Post by Ozzi4477 on Fri Apr 10, 2015 11:24 pm

- Asbjørn
- Rasmussen
- 15
- OZZI™

- STEAM_0:0:42416019

- Har virkelig nydt at spille DarkRP, spiller det rigtig meget lige her for tiden. Jeg har ca. spillet DarkRP i 500 timer+-

- I skal vælge mig, fordi jeg går meget op i reglerne når det egentlig kommer til stykket. Jeg ved hvordan man skal snakke til folk, "Sprog mæssig"
Fx. Mindre årige kan ikke klare så meget som dem som er lidt ældre, de kan hurtigere blive stødt, så der vil jeg selvfølgelig tænke lidt mere over hvad jeg siger. Men ja, alle vil blive talt pænt til.

- Jeg var engang Admin på en DarkRP server, men den var ikke så god, de fleste overholdte ikke reglerne, så jeg gad ikke være inde på serveren.

- Jeg vil meget gerne være Admin/Mod.. Eller en del af "Teamet" Fordi jeg selv personligt syntes der mangler nogle admins på serveren. Altså serveren klarer sig fint nok, men der kan godt gå op til 5 minutter inden en Admin kommer. Jeg vil lige sige jeg er MEGET imødekommende, så jeg har da skrevet lidt med alle admins på serveren, ogf har snakket med Zick/Frederik på skype, og i allesammen virker som nogle virkelig flinke personer, vil sku gerne lære jer bedre at kende! <33333

- OZZIOzzi4477

Posts : 1
Join date : 2015-04-10

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum