Admin ansøgning, 3rd ansøgning :I

Go down

Admin ansøgning, 3rd ansøgning :I

Post by Bjarke Hansen on Wed Apr 01, 2015 11:32 pmAdmin Application Form!

First Name: JEns

Middle name: Bjarke

Last Name: Hansen

Age: 15

In-Game name: Bjarke Hansen

SteamID: STEAM_0:1:39767300

Garry's Mod Experience(Hours of played on DarkRP): Ca. en uge

Why should we choose you as Admin?: Fordi jeg har spillet i ca. en uge, er blevet gode venner med diverse admins. Jeg vil gerne sørge for at alle på serveren for en god oplevelse, og supporte serveren så godt jeg kan!

Any experience as Admin or Moderator on other servers?: Har prøvet at være admin før, på en minecraft server, men det er det samme i mange områder.

Write 3 paragraphs, describing why you want to be part of the staff team?
Jeg vil gerne være en del af teamet, fordi jeg vil være med til, at give alle spillerene en rigtig god oplevelse! Selvfølgelig vil jeg også gerne have lidt af frønse goderne, men det er min sidste prioritet. Jeg har fuld respekt for alle admins på serveren, og vil ikke føle mig overlegen, de vil stadig bestemme over mig, da de blev admin før mig, og nok har mere erfaring. Jeg er så seriøs som mulig, og gør mit bedste, for at alle har det så godt som muligt.

P.S: Jeg har jo skole og ting IRL, som alle 15 årige drenge har, så i hverdagen vil jeg ikke kunne bruge så meget af min tid på serveren, på grund af skole, venner og familie Smile
jeg garantere heller ikke alt min tid i weekenden, men af den gode tid jeg har, vil jeg give mig fuldt ud, og være engageret og optimistisk. Jeg bruger allerede en masse af min tid på projekter, jeg skal jo snart til eksamen, så har jeg jo også min fritid, som jeg bruger meget på at være ude med vennerne, spille fodbold i hallen eller andet Very Happy
Hvis det kan bruges, så er jeg på vej i en retning, som har meget med det mentale og andre mennesker at gøre, f.eks. har jeg psykologi til valgfag, og til 10'ende har jeg valgt nogle kropslige ting samt medie.
Torsdag d. 2 april (som er i morgen for mig) tager jeg i sommerhus, indtil weekenden, så de dage kan jeg ikke komme på.
.
Bjarke Hansen Guest

Bjarke Hansen
Guest


Back to top Go down

Re: Admin ansøgning, 3rd ansøgning :I

Post by 9310Thomas on Thu Apr 02, 2015 11:09 am

Fin ansøgning! Jeg skal snakke med de andre ejere om hvad planen er før jeg kan sige mere!


-
Skjoedt

9310Thomas
Admin

Posts : 24
Join date : 2015-03-22

View user profile http://r3drp.pixforum.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum