Ansøgning af Bjarke Hansen

Go down

Ville jeg være en god admin? :D

0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Total Votes : 0

Ansøgning af Bjarke Hansen

Post by Bjarke Hansen on Wed Apr 01, 2015 10:33 pm

Admin Application Form!

First Name: JEns

Middle name: Bjarke

Last Name: Hansen

Age: 15

In-Game name: Bjarke Hansen

SteamID: STEAM_0:1:39767300

Garry's Mod Experience(Hours of played on DarkRP): Ca. en uge

Why should we choose you as Admin?: Fordi jeg har spillet i ca. en uge, er blevet gode venner med diverse admins. Jeg vil gerne sørge for at alle på serveren for en god oplevelse, og supporte serveren så godt jeg kan!

Any experience as Admin or Moderator on other servers?: Har prøvet at være admin før, på en minecraft server, men det er det samme i mange områder.

Write 3 paragraphs, describing why you want to be part of the staff team?
Jeg vil gerne være en del af teamet, fordi jeg vil være med til, at give alle spillerene en rigtig god oplevelse! Selvfølgelig vil jeg også gerne have lidt af frønse goderne, men det er min sidste prioritet. Jeg har fuld respekt for alle admins på serveren, og vil ikke føle mig overlegen, de vil stadig bestemme over mig, da de blev admin før mig, og nok har mere erfaring. Jeg er så seriøs som mulig, og gør mit bedste, for at alle har det så godt som muligt.

P.S: Jeg har jo skole og ting IRL, som alle 15 årige drenge har, så i hverdagen vil jeg ikke kunne bruge så meget af min tid på serveren, jeg garantere heller ikke alt man tid i weekenden, men af den gode tid jeg har, ville jeg give mig fuldt ud, og være engageret og optimistisk.
Torsdag d. 2 april (som er i morgen for mig) tager jeg i sommerhus, indtil weekenden, så de dage kan jeg ikke komme på.

Bjarke Hansen
Guest


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum