Admin ansøgning af Bjarke Hansen

Go down

Ville jeg være en god admin? :D

0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Total Votes : 0

Admin ansøgning af Bjarke Hansen

Post by Bjarke Hasnen on Wed Apr 01, 2015 8:35 pm

Mit navn er Jens Bjarke Hansen, 15 år og r en rigtig sød dreng ;D
jeg har nu været inde på serveren i ca. en uge, i har sikkert set mig over den tid, og er blevet gode venner med næsten alle admins, og mange af spillerene! Jeg vil nu selv gerne ansøge som admin! Da jeg selv er sikker på, at jeg kunne blive god, det tror jeg også de andre admins synes, og jeg vil virkelig være seriøs med det hele!
I min tid på serveren, har jeg hjulpet mange med problemer, endda gjort en slags admin arbejde, som jeg faktisk bare kunne ignorere, men jeg vil gerne sørge for, at ALLE spillere for en rigtig god oplevelse på serveren, og opfordre dem lidt til måske at købe VIP. Jeg har ikke selv købt VIP, fordi mine forældre ikke vil gå med til det.
Jeg har skole, som alle 15 årige drenge har, det tager noget af min hverdag, så derfor kan jeg ikke være inde hele tiden. Jeg elsker RP fordi det er så sjovt, at kunne ændre personlighed, uden at det har en rigtig bivirkning på ens liv.
Selvfølgelig vil jeg lytte til de andre admins, hvis jeg gør noget forkert (hvilket burde være usandsynligt Razz).

P.S: Torsdag den 2. April (Som er i morgen for mig) tager jeg i sommer hus, indtil weekenden efter, hvilket betyder, at jeg ikke kan joine serveren før weekenden. Men det vil ikke stoppe mig fra, at håbe jeg er admin, når jeg er tilbage! Det kunne blive så fedt!

Bjarke Hasnen
Guest


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum